Választás 2022

2022.04.03. 13:04

Bányai Gábor: A béke és gyermekeink jövője a tét

Bányai Gábor országgyűlési képviselőjelölt nem sokkal 11 óra előtt érkezett meg családjával Jánoshalmán, a Radnóti utcai óvodában kialakított 5 számú szavazókörbe, hogy leadja szavazatát. A képviselő és családja a szavazólapokat lezárt borítékban egyszerre dobták be az urnába.

Pozsgai Ákos

Bányai Gábor és családja. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

– Bányai Gábor mindenkit szavazásra buzdított, úgy fogalmazott, hogy ez állampolgári jogunk, ugyan nem kötelező, de mégis csak egy lehetőség, hogy beleszóljunk az ország és a saját sorunkba – mondta.

 

Hozzátette: a mostani választásnak azért is nagy a tétje, mert meg kell védeni azokat az értékeket, amit az elmúlt tizenkét évben sikerült elérnie a polgári kormánynak, valamint, hogy döntünk a gyermekvédelmi népszavazáson, arról is, hogy milyen jövőt szeretnénk gyermekeinknek.

 

Bányai Gábor kiemelte: a választás tétje az is, hogy békében élhessünk Európában, hogy ne keveredjen bele Magyarország a szomszédunkban zajló háborúba, hogy az ország előre menjen és ne hátra.

 

A képviselőjelölt felhívta a figyelmet, hogy mindenki feltétlen vigye magával a személyazonosításra alkalmas valamelyik érvényes okmányát (ez lehet útlevél, személyi igazolvány vagy vezető engedély), valamint az érvényes lakcímkártyáját, hogy szavazni tudjon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában