Elismerés

2021.12.16. 18:16

Megköszönték a Bács-Kiskun megyei polgárőrök munkáját

A Kecskeméti Rendőrkapitányság illetékességi területén működő 18 egyesület 60 polgárőre kapott elismerést dr. Fekecs Dénestől, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnökétől az oltási pontokon ellátott szolgálat méltatásaként.

Horváth Péter

Elismerést kaptak a polgárőrök dr. Fekecs Dénestől

Fotó: HORVÁTH PÉTER

A helvéciai polgármesteri hivatal mellett kedden megtartott eseményen a megyei elnök a polgárőrök járványhelyzetben, azon belül is az oltási akció során mutatott helytállását, időt és energiát nem kímélő önfeláldozó munkáját méltatta beszédében. 

Fotó: Horváth Péter

 

Dr. Fekecs Dénes elmondta, hogy a polgárőrök az adminisztrációs feladatokban, az útbaigazításban segítették az oltásra érkezőket és szükség szerint elkísérték őket az oltópontra is. Kecskeméten 60 megyeszékhelyi és környéki egyesületből érkeztek polgárőrök a Bács-Kiskun Megyei Gyakorló Kórház oltási pontjaira, megyeszerte - Baján, Kiskunhalason és Kalocsán - pedig összesen 300 polgárőr segíti gördülékennyé tenni az oltás folyamatát.

A megyei elnök az elismerő szavak mellett vásárlási utalványt is átadott a kecskeméti oltási pontokon szolgálatot ellátó polgárőröknek.

Forrás: HORVÁTH PÉTER

Az eseményen jelen volt dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, egyben a Kadafalvi Polgárőr Egyesület elnöke és Balogh Károly, Helvécia polgármestere és a Helvéciai Polgárőr Egyesület elnöke. 

Szerdán 11 kiskunhalasi és környéki egyesület polgárőre is elismerésben részesül az oltási akció segítéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában