Útinform

2021.12.04. 07:19

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a szombati napra vonatkozóan:

Főutak:

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű úthálózat:

- a Nagykőrös és Kocsér közötti szakaszon felújítják az útburkolatot. A 81-es és a 85-ös km között munkaidőben szakaszos félpályás korlátozás követel figyelmet.

Bács-Kiskun megyében,

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

- a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es km között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös km-nél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamionstop

A kamiontilalom ezen a hétvégén december 4-5. 22.00-tól vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

(A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik