útinform

2021.11.29. 07:17

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a hétfői napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– a Röszke felé tartó oldalon Kecskemét térségében a burkolat hézagait öntik ki. A 99-es és a 101-es kilométer között 8.00 órától a belső sávot lezárják. 13.00 órától a 141-es kilométnél folytatódik a munka szintén Röszke felé, csak a külső sáv zárása mellett. (11.29-én)

Főutak:

A 44-es főúton, Békéscsaba közelében, a 116-os és a 117-es kilométer között építési munkák miatt útszűkület van érvényben.

Az 55-ös főúton, a Bátai-főcsatorna hídját újítják fel. A 117-es kilométernél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es kilométer között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös kilométernél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamion stop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (december 4-5.) ma 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Bővebb információk: utinform.hu/hu/static/kamionstop

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában