verseny

2021.10.25. 17:38

Éjszakába nyúlóan folytak az izgalmas meccsek Kecskeméten

A tánc és sportmérkőzések jegyében zajlott le az októberi Éjszakai Forgatag a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér sportcsarnokban.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Kecske­méti Spartacus Sportkör és ­Közösségi Tér

Ismét nagy siker övezte a népszerű Éjszakai Forgatag elnevezésű rendezvényt, melyet a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér pályázati támogatás jóvoltából szervez meg teljesen ingyenesen a résztvevőknek.

Már délután megtelt gyerekekkel a Kecskeméti Spartacus asztalitenisz-csarnoka, amikor is kezdetét vette a nevezés. Több sportágban – asztalitenisz és csocsó – zajlottak az izgalmas mérkőzések, melyek szünetében Kecskemét egyik legrégebbi és legismertebb tánciskolájának, a Grapevine-nak a növendékei szórakoztatták a jelenlévőket látványos táncbemutatókkal.

A következő versenyeredmények születtek. Az asztaliteniszben a gyerekeknél első helyezést ért el Herka Hunor, őt követte Tánczos Bertalan, majd bronzérmes lett Kis Balázs. A kezdő kategóriát nyerte Li Xiang, 2. lett Szűcs Márk, míg 3. helyezett Galamb Nóra.

A felnőtt asztalitenisznél szoros meccsek eredményeképp a dobogó legfelső fokára Ronny Feistel állhatott fel, őt követte Tóth Zoltán és Mayer László. Csocsóban az est bajnokaiként köszönhették Nagy Botond és Tóth Márton párosát, 2. helyen végzett Nagy Levente és Szűcs Márk, valamint bronzérmes lett a Capitan Tom és Mayer László páros.

A következő Éjszakai Forgatagot a tervek szerint november 26-án tartják meg.

Fotó: Kecske­méti Spartacus Sportkör és ­Közösségi Tér

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában