Kecskemét

2021.07.15. 07:00

Javában zajlanak az előkészületek a nyár végi repülőnapra

A dinamikus harckocsi-bemutatókra a terep, valamint a gépjárműparkolók kialakítása is folyamatban van a kecskeméti repülőbázison az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred jóvoltából – adta hírül közösségi oldalán az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis.

baon.hu

Tizenöt technikai eszköz segíti a munkálatokat

Fotó: Janó Miklós

Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred közlése szerint a műszaki ezred katonái feszített munkatempóval dolgoznak a repülőbázis területén az augusztus végén megrendezésre kerülő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítő munkálataiban.

– Alakulatunk tizenöt technikai eszközzel és tizennyolc fővel, mintegy másfél hónapon keresztül közel 25 ezer köbméter föld megmozgatásával járó összetett műszaki feladatot hajt végre a kecskeméti repülőbázison. Az előkészítő munkálatok során honvédeink által kialakításra kerül a dinamikus harckocsi-bemutató pályájának nyomvonala, a statikus bemutatók, valamint a gépjárműparkoló területe – írták bejegyzésükben.

Tizenöt technikai eszköz segíti a munkálatokat
Fotó: Janó Miklós

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában