Tanyai Termék

2021.05.26. 11:55

Új lajosmizsei termelők debütálnak a piacon

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacon csütörtökön 13 és 17 óra között az új bemutatkozó kistermelő Maczkó Andrea és Forgó Zsolt a „Mizsei Mannákkal”.

Sebestyén Hajnalka

A lajosmizsei termelők 2017 óta többféle ízesítésű kézműves szörpök, desszertlekvárok, bodza üdítők, vitamin italok előállításával foglalkoznak. Portékájuk saját és lajosmizsei gazdák által termesztett kiváló minőségű és ízletes gyümölcsökből készülnek, melyeket tartósítószer és mesterséges színezék, ízfokozó nélkül állítanak el. Minden termékük kézzel készül, hagyományos eljárással, nem nagyüzemi mennyiségben, de annál nagyobb lelkesedéssel, szívvel és lélekkel.

Rajtuk kívül, szintén Lajosmizséről érkezik Jóriné Gyuris Ágnes őstermelő az ízletes szamóváival.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac egészséges termékekkel minden csütörtökön 13-17 óráig várja a kedves vásárlókat a járványügyi előírások betartásával, a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában