tündérszépek 2021

2021.05.06. 11:24

Készen áll a versenyre, de előbb még leteszi az érettségit Panna

Nagyjából egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy megyénket Piukovits Panna képviselheti a Tündérszépek április 19-én elkezdődött országos döntőjében. A közönségszavazás hamarosan véget ér, ennek apropóján pedig felkerestük Pannát, hogy meséljen arról, hogyan telnek a várakozással teli napok.

Morva Daniella

Piukovits Panna

Fotó: Morva Daniella

A fiatal bajai táncoslány története hónapokkal ezelőtt kezdődött. Belibbent a Four Points by Sheraton kecskeméti épületébe, ahol a fotózáson mindenkit levett a lábáról. Kisugárzása, közvetlensége, merészsége és szépsége kétséget sem hagyott maga után, ezt pedig szemmel láthatóan az eddigi fordulókban résztvevő szakmai zsűri sem gondolta másképp, ugyanis mindkétszer egyenes ágon juttatták tovább őt.

Piukovits Panna
Fotó: Bús Csaba

Ahogy telnek a hetek, és lassacskán elérkezünk az országos döntő közönségszavazásának végéhez, kíváncsiak lettünk, mivel telnek Piukovits Panna mindennapjai azóta, hogy kiderült: ő képviselheti megyénket az országos döntőben. Faggattuk továbbá arról is, hogyan készül a versenyre, és mik a jövőbeni tervei.

Panna mint mindig, a mostani telefonbeszélgetés során is közvetlenül és kedvesen mesélt hétköznapjairól, melyek elmondása szerint nem túl tartalmasak.

– Próbálok tanulni, illetve pihenni, a héten pedig elkezdődött az érettségi. A vizsgáknak szerencsére hamarosan vége, és utána teljes erőbedobással tudok a versenyre, a barátaimra és a családomra koncentrálni – kezdte Panna, majd hozzátette: az érettségire való felkészülést nagyon megnehezítette az elmúlt egy évben zajló digitális oktatás.

A járványhelyzetre való tekintettel Panna is jóval többet tartózkodik otthon, ezért nagyon várja, hogy végre újra biztonságban legyünk és ki-ki élhesse a régi életét.

– Mindenképpen kitartónak kell maradnunk, ami nagyon nehéz, hiszen jó ideje benne vagyunk már ebben a helyzetben, de szerintem ha még bírjuk egy kis ideig, akkor hamarosan visszakaphatjuk a régi életünket

– tette hozzá.

Panna nagyon várja, hogy végre utazhasson, szíve szerint egy tengerpartra látogatna el, ahol lehet úszni és napozni. Az érettségi után, ha a járványhelyzet is engedi, az első dolga tervei szerint mégis az lesz, hogy találkozik a barátaival, mert nagyon régóta nem látta őket.

Bár a jövővel kapcsolatban konkrét tervei még nincsenek, egy biztos: marad a jelenlegi iskolájában, ahol az ötödév után minősítést, szakmát fog kapni, de a többi a jövő zenéje.

– Szeretném, ha a tánc az életem része maradna, de valami mást is szívesen kipróbálnék

– zárta gondolatait Panna.

A fiatal lány egyelőre reméli, hogy a szépségverseny körüli teendők kizökkentik majd a szürke hétköznapokból. Családja, barátai és ismerősei mindenben támogatják, és természetesen szavazatokkal is segítik őt.

Te is segíthetsz Pannának

Javában tart a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása, melyben az ország hét régiójából a zsűri által kiválasztott 3-3 lány, illetve a hét régió közönségkedvencei közül olvasóink által kiválasztott versenyző vesz részt. A 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhetik olvasóink, azonban az átlagokat 5 nappal korábban elrejtjük, hogy a döntő gálaműsor meglepetése lehessen, hogy ki lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsolunk ki május 11-én (a nyereményjáték részletei itt olvashatók).

Ide kattintva, regisztrációt követően tudod támogatni Piukovits Pannát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában