kecskemét

2021.05.22. 12:15

Ismét a Mercedes-gyár lett az autóipar legvonzóbb munkahelye

Online prezentáción ismertették a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása, a Randstad Employer Brand Research magyarországi eredményeit és hirdették ki a Randstad Award 2021-es hazai győzteseit. Ismét a Mercedes-Benz gyár lett az autóipari vállalatok között a legvonzóbb munkahely Magyarországon.

Fotó: BUS CSABA

Egy helyet előre lépve a dobogón a jászfényszarui Samsung lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyet a nyíregyházi LEGO nyerte el, a harmadik helyezett pedig a kecskeméti Mercedes lett. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei eredmények szerint is az IT-szektor a legvonzóbb a hazai munkavállalók számára.

Ismét a Mercedes-Benz gyár lett az autóipari vállalatok között a legvonzóbb munkahely Magyarországon. Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy cégüknél mindig is az ember állt a középpontban.

– Vállalatunk üzleti sikerei mögött is a világszínvonalon teljesítő kecskeméti csapatunk áll. Ezért is különösen nagy elismerés számunkra, hogy a Randstad Employer Branding Research díjazásában a legvonzóbb autóipari vállalatnak választottak.

Csapatunknak köszönhetjük többek között azt is, hogy idén ősztől kibővülő termékportfóliónkkal – amely hagyományos belső égésű kivitel mellett plug-in-hibrid és tisztán elektromos meghajtású járműveket is magába foglal – stratégiailag a lehető legjobban fel tudtunk készülni a jövő kihívásaira

– mondta Christian Wolff.

Új modelljük, a hamarosan Kecskeméten készülő, tisztán elektromos meghajtású EQB, illetve a jelenleg épülő második présüzemük is olyan jelentős projektek, amelyeket a kecskeméti csapat a gyártás 2012-es elindítása óta nyújtott kiváló teljesítményével, és az általuk gyártott termékek kiemelkedő minőségével érdemeltek ki, hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában