fejlesztés

2021.05.16. 06:55

Idén is több beruházást szeretnének megvalósítani Érsekcsanádon

Ezeket a fejlesztéseket szeretnék megvalósítani Érsekcsanádon.

Márton Anna

Ahol az előírt vetésváltás miatt hagyományos másodvetést terveztek, azt október 31-ig el kell végezni

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Mirkó István (MI)

A település honlapján jelentette be Felső Róbert polgármester, hogy idén is több pályázatot nyújtanak be, hiszen mint írta, a Magyar Falu Program a kormány egy óriási „találmánya”, mely biztosítja, hogy a helyben eldöntött célokat az adott települések elérhessék – fogalmazott az elöljáró. Érsekcsanád eredményesen szerepelt a pályázatokon, 2019-ben és 2020-ban is a járás első három legtöbb támogatást elért községe közé jutottak.

Bár idén korábban jelentek meg a pályázati kiírások, mint az elmúlt években, az önkormányzat már az első napon beadott egy projektet. Ebben az évben legalább négy projektet terveznek. Egyfelől az Akácos utca-3 projektet, melybe a Petőfi utca vége és az Akácos utca Petőfi és Kossuth utcai szakaszának a kétharmada kerül be, illetve a traktorukhoz adaptereket szeretnének beszerezni, valamint két épület további felújítását is ebből a programból oldanák meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában