szavazás

2021.04.20. 10:15

Tiszakécskei lehet az Év körforgalma

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdetett az „Év körforgalma” címmel. A szakmai munkacsoport által kiválasztott 10 legjobb körforgalomra május 2-ig várják a szavazatokat lájk formájában a szervezők.

Bajáki Zsanett

Tiszakécskei, nyíregyházi, sarkadi, győri, pápai, soproni, jászapáti és budapesti helyszínek közül kerülhet ki a 2021-es Év körforgalma. Az online szavazás A Közlekedési Kultúra Napja hivatalos ." target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook oldalán zajlik a következő linken: Minden lájk egy szavazatnak számít, vagyis a legtöbb lájkot kapott körforgalom lesz idén is a pályázat győztese.

A Magyar Közút és a Közlekedéstudományi Egyesület szakembereiből álló munkacsoport célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje az azokat tervező és üzemeltető szakemberek munkáját.

A beérkezett javaslatok közül a munkacsoport az esztétika, a közlekedésbiztonság, a körforgalom műtárgyai és az úthálózat harmonizációja, a gyalogos és kerékpáros átvezetések kialakítása, a gondozottság, valamint a burkolati jelek, burkolatprizmák, gömbsüvegek állapota alapján választotta ki a legjobbakat.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában