SZAVAZÁSI EREDMÉNYEK

2021.03.29. 11:05

Olvasóink többsége szívesen nézi a gólyafigyelő webkamerákat

A múlt héten arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szívesen nézik-e a gólyafigyelő webkamerákat.

baon.hu

15 May 2020, Lower Saxony, Laatzen: A stork feeds the young stork on an eyrie in the Leinemasch in the Hannover region. Photo: Julian Stratenschulte/dpa

Forrás: AFP/DPA

Fotó: Julian Stratenschulte

A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés, így akár minden nap nyomon követhetjük a gólyák mindennapjait webkamerán keresztül.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy idén a fokozottan védett madár, a fekete gólya március 2-án, reggel 7 óra 16 perckor landolt.

A múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, hogy ők szívesen nézik-e a gólyafigyelő webkamerákat.

[eweb-voting id="3729625"]

A szavazók 35 százaléka ha nem is minden nap, de nyomon követi a gólyák életét. Olvasóink 33 százaléka jobban szereti élőben figyelni a gólyákat. A szavazók 28 százalékát nem érdeklik a madarak és a webkamerák sem, míg csupán 4 százalék nézi minden nap a kamerán keresztül a gólyák minden napjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában