Félmillió forintot ajánlott fel a kecskeméti kórháznak Cseke Péter direktor

Több évtizedes magas színvonalú művészi pályafutásának elismeréseként nemrég Kossuth-díjat vehetett át Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója. A kitüntetés átvételét követően Cseke Péter félmillió forintot adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványnak, támogatva a megyei kórház koronavírus elleni áldozatos munkáját.

Bajáki Zsanett

Cseke Péter

– Színházunk és társulatunk nevében március 27-én, szombaton este 19 órakor, a Színházi Világnap alkalmából mindenkit közös tapsra invitáltunk, a frontvonalban szolgálók tiszteletére. Így fejeztük ki köszönetünket az egészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek, rendőröknek, katonáknak, bolti dolgozóknak, tanároknak, önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak. Magánszemélyként is úgy gondoltam, hálámat és köszönetemet szeretném kifejezni a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden munkatársa számára, hogy több mint egy éve fáradhatatlanul helyt állnak, kitartanak, ápolnak és gyógyítanak a mindennapokban értünk, egészségünkért – fogalmazott Cseke Péter.

A színházigazgató kiemelte, nagyon fontos, hogy mielőbb, minél többen felvegyék az oltást, hiszen csak így érhetjük el, hogy a járványnak vége legyen, és a színház újra teltházas estéken szórakoztathassa a művészetre éhezőket.

Cseke Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában