Covid Generáció címmel online előadásra várják a kecskeméti szülőket

Covid Generáció – Hogyan segítsük jól a gyerekeket, a kamaszokat a járvány alatt? címmel március 30-án ingyenes online előadásra invitálják az érdeklődőket.

Sebestyén Hajnalka

A kecskeméti Hírös Agóra kulturális központ felkérésére a Felelős Szülők Iskolája szülőknek és tanároknak szóló interaktív előadást szervez, az online oktatásban élő kamaszokról. A beszélgetés zárt zoom csoportban zajlik majd március 30-án 18 órától. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az előadáson többek között ezekre a kérdésekre keresik majd a választ:

– Át lehet-e fordítani a karantén veszteségeit nyereségbe? Ha igen, hogyan?

– Miért fontosak a gyerekek számára a célok?

– Hogyan tudjuk motiválni a diákokat ebben az otthoni izolációban?

– Mi a szerepe a szülőnek, mi a tanárnak, mi a diáknak az online oktatás idején?

– Érzelmi edukáció: Lehet-e, kell-e nyíltan beszélni, akár félelmekről, élethelyzetekről?

Az előadó, szakértő vendég Balatoni József, alias Jocó bácsi, tanár, író, influencer. A szakmai moderátor: Tibenszky Moni Lisa újságíró, Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője.

A beszélgetés előtt a szervezők arra kérik a jelentkezőket, töltsék ki a kérdőívet, mert ennek alapján épül majd fel a beszélgetés. A kérdőívben kell jelentkezni is, a megadott email címre küldik ki a zoom belépési kódját is. Érdemes mielőbb jelentkezni, mivel csak korlátozott számú résztvevő tudja meghallgatni az ingyenes előadást.

A kérdőív elérhető ITT elérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában