Covid-19 diszpécserszolgálatot indított a halasi kórház

Aggódó rokonok idegeskednek a járványkórházban és a fertőző osztályon fekvő beteg hozzátartozóik állapota miatt. A családoknak szeretne segíteni a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza a Covid-19 diszpécser szolgáltatást elindításával.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A Covid-19 diszpécserszolgálaton keresztül a hozzátartozók telefonos tájékoztatást kaphatnak a felnőtt fertőző osztályon és a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban lábadozó hozzátartozók állapotáról.

Az intézmény közleménye szerint a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban fekvő hozzátartozókról a 06-77/795-620-as telefonszámon lehet érdeklődni reggel 8 órától 12 óráig.

Az orvos 12 órától 16 óráig ad tájékoztatást a beteg állapotáról.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház fertőző osztályán fekvő beteg hozzátartozókról a 06-77/522-063-ös telefonszámon lehet érdeklődni reggel 8 órától 12 óráig. Az orvos 12 órától 16 óráig ad tájékoztatást a beteg állapotáról.

Arra kérik a hozzátartozókat, hogy a leterheltség és a többi beteg tájékoztatási jogának megőrzése érdekében, minden esetben betegenként csak egy hozzátartozó érdeklődjön.

Fotó: Pozsgai Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában