GALÉRIÁVAL

2020.12.12. 12:29

Indul a nyomozás a kecskeméti Mikuláskuckónál

Bár a jelenleg érvényben lévő szabályozások szerint a Ciróka Bábszínház kapui is zárva vannak, a teátrum gondoskodott arról, hogy a rajongóknak ne kelljen lemondaniuk a várva várt Mikuláskuckóról, nemrég ugyanis a főtérre költözött, és december végéig ott várja látogatóit.

Hraskó István

Fotó: Bús Csaba

Az Emléktár-téren (a Petőfi Népe egykori székháza előtt) az arra sétálók megtekinthetik a nagyszakállú szobáját és műhelyét, amely igazán sok érdekességet és látnivalót rejteget. De kiállították a Ciróka előadásainak számos szereplőjét is, akik három hétre beköltöztek a kis házakba, hogy onnan kívánjanak mesés karácsonyt a gyerekeknek. Ha valaki emlékként fotót is szeretne készíteni, bátran felülhet a régi szánok egyikére.

És mivel nincs bábszínház játék nélkül, a Ciróka arra kéri a látogatókat, vegyenek mindent jól szemügyre, ugyanis indul a Karácsonyi nyomozás.

Aki kedvet érez, és felismeri a házikók lakóit, érdemes megírnia a színháznak, a bábuk melyik előadáshoz tartoznak (nem kell csüggedni, ha valaki nem ismeri fel a szereplőket, a színház honlapján az előadások fotói között rájuk lehetni találni). Aki három meseszereplőről kinyomozza, melyik előadásban lépett fel/szerepelt, részt vesz az év végi sorsoláson. A szerencsések családi belépőt nyernek az online előadások egyikére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában