Online edzésekre állt át a TST

A kecskeméti TST tánciskola a szigorítások miatt átállt az online edzésekre. A csapat számára nem kedvező, de mindent elkövetnek, hogy a versenyekre való felkészülés folyamatos maradjon.

Sebestyén Hajnalka

A tánciskola tagjai a múlt héten halloweenpartit tartottak

Forrás: Petőfi Népe

– Már éppen kezdtünk újra helyreállni a tavaszi karantén­edzések és a nyári szünet után, több új csoportunk is indult. Nagyon váratlanul ért minket a mostani leállás. A tavaszi tapasztalatokra építve az online edzések hamarosan megkezdődnek. Ez azonban nem elég, a fiatalokat folyamatosan motiválni kell. Saját belső versenykihívásaink lesznek, a legjobbakat pedig megajándékozzuk – mesélte Váczi Nikolett, a tánciskola vezetője.

– Sajnos így a versenyekre sem tudunk hatékonyan felkészülni. Éppen befejeztük a fejlesztőgyakorlatokat, most kezdtük volna a versenykoreográ­fiák tanulását – tette hozzá.

A TST tánciskola táncosai egy nagyon összetartó csapat, a fiatal tehetségek múlt héten még közös halloweenpartit tartottak.

A tánciskola tagjai a múlt héten halloweenpartit tartottak
Fotó: Petőfi Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában