Öt főre emelkedett a koronavírussal fertőzött elhunyt betegek száma Halason

Öt főre emelkedett a koronavírussal fertőzött elhunytak száma a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórházában. Valamennyien idősek voltak és több betegségük is volt – tájékoztatott dr. Szepesvári Szabolcs, a kórház főigazgatója, aki arra is figyelmeztetett, hogy az elkövetkezendő napokban jelentősen nőni fog a koronavírussal fertőzöttek száma, ezért mindenkit arra kért, hogy fokozottan tartsa be az előírt óvintézkedéseket.

Pozsgai Ákos

Pozsgai Ákos

Fotó:

Szerdán öt főre emelkedett a korona vírussal fertőzött elhunyt betegek száma a kiskunhalasi járványkórházban.

– Az elhunytak valamennyien idősek voltak és több betegségük is volt – közölte a kórház főigazgatója, aki azt is elmondta, hogy jelenleg 11 koronavírussal fertőzött személyt kezelnek a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórházának felnőtt fertőző épületében működő járványkórházban. Valamennyien idősek, több más betegségük is van, súlyos az állapotuk, lélegeztetőgépre azonban egyikük sem szorul – tudtuk meg dr. Szepesvári Szabolcstól. A kórház főigazgatója tájékoztatott arról is, hogy 9 fő Bács-Kiskun megyéből, ketten Pest megyéből kerültek a kiskunhalasi járványkórházba.

Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában