Új szabályok lesznek a bajai piacon

Új szabályok szerint lehet látogatni péntektől a piacot, változnak az életkori idősávok is, vasárnap újra lesz bolhapiac.

Kubatovics Tamás

Hétközben – azaz szerdán és pénteken – 9 óráig a fiatalabbak, 9-től a 65 év felettiek látogathatják a piacot. Szombaton és vasárnap fordul a kocka, 9 óráig az idősebbek, attól kezdve pedig a fiatalabb korosztály látogathatja a piacot.

További újdonság, hogy a Dr. Alföldi térre is visszatérhetnek az árusok, akik főleg ruházati és műszaki portékákat kínálnak. A korlátozások tehát nem teljes körűen szűnnek meg, a szabályok betartását rendőrök és közterület-felügyelők ellenőrzik.

Új szakaszához ért a napokban a piac megújítása, bontják a volt fősort, a régi csarnokról szedik a cserepeket, rövidesen az épületnek is vége lesz. Az új csarnok megnyitása még várat magára, a szakhatósági bejárást már megtartották, az engedélyeztetési eljárás után kaphatják meg működési engedélyüket az üzletek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában