Újranyitott a tompai piac

Szigorú feltételek betartása mellett újra megnyitott a tompai piac – tájékoztatta a lakosságot hétfő délután Véh László polgármester közösségi oldalán.

Mester-Horváth Nikolett

A városvezető lakossági és termelői kéréseknek eleget téve " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hétfőtől újra engedélyezte az árusítást a helyi termelői piacon, mindaddig, amíg a Kormányzat nem hoz szigorúbb járványügyi intézkedéseket.

A piacolást szigorú szabályok betartásához kötötte a polgármester. A piacon kizárólag helyi vagy Bácskai Becses védjeggyel rendelkező árus értékesíthet, az árusok számára kötelező a maszk és a kesztyű használata, illetve a piac területén a lehető legnagyobb távolságot kell kialakítani az árusok között. Véh László arra kéri az árusokat, a termékek pakolását és a pénzkezelést, ha lehetséges, külön személy végezze. A koronavírus-járvány terjedése elleni védekezés részeként meghozott szabályok betartását az önkormányzat közterület-felügyelője ellenőrizni majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában