KECSKEMÉT

2020.03.18. 16:14

Szünetel a személyes ügyfélfogadás hirdetőirodáinkban

Ezen időszakban hirdetésfeladással és előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés céljából válassza az e-mailben vagy telefonon történő ügyintézési lehetőségeink egyikét.

Az elmúlt hetekben hihetetlennek tűnő eseményekkel szembesültünk. Számos ország rendkívüli intézkedéseket vezetett be a koronavírus járvány tovább terjedésének megakadályozása céljából. A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tennie a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat.

Szerketőségünk vezetősége mindent elkövet olvasóink, ügyfeleink és ügyfélszolgálaton dolgozó kollégái védelmében. Tájékoztatjuk, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig zárva tartanak. Éppen ezért arra kérjük, hogy ezen időszakban hirdetésfeladás (Keretes-, családi-, állás-, gyász- vagy apróhirdetés) és előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés céljából ne keresse fel személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat, hanem válassza az e-mailben vagy telefonon történő ügyintézési lehetőségeink egyikét.

PETŐFI NÉPE HIRDETÉSFELADÁS:

E-mail: [email protected], vagy a +36-70/516-16-94 -es telefonszámon.

ELŐFIZETÉSSEL KAPCSOLATOS ÜGYEK

Email: [email protected] vagy 06-46/99-88-00-as telefonszámon.

Az e-mailben történő megkeresés esetén, kérjük feltétlen adja meg telefonszámát, rövid időn belül mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk. A Petőfi Népében, valamint a baon.hu weboldalon és facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális helyzetről.

Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy az üzletmenet-folytonosságához szükséges személyi és technikai háttér távmunka esetén is biztosított. Amennyiben megteheti, maradjon otthon Ön is! Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában