Fertőtlenítik a buszmegállókat és a buszokat is Kecskeméten

A városban még használatban lévő autóbusz-megállókat fertőtleníteni kell, kifejezetten virucíd fertőtlenítőszerrel – döntött hétfői ülésén a kecskeméti operatív törzs. Az Inter Tan-Ker is közölte, hogy folyamatosan fertőtlenítik a helyi buszokat.

Hraskó István

Fotó: KAISER Erika

Két fontos döntést hozott hétfői ülésén a kecskeméti operatív. Az egyik, hogy a városban még használatban lévő autóbusz-megállókat fertőtleníteni kell, kifejezetten virucíd fertőtlenítőszerrel.

Emellett fel kívánják hívni a lakosság figyelmét a kerti zöldhulladék égetésének kerülésére és komposztálók kialakítására.

Az helyi tömegközlekedésben a buszokat üzemeltető Inter Tan-Ker Zrt. közölte: továbbra is folyamatosan végzik az autóbuszaik fertőtlenítését munkavállalóink és családjaik, valamint a közlekedők biztonsága érdekében. Azt is hangsúlyozták, hogy a kormányzati és hatósági intézkedésekkel, ajánlásokkal összhangban minden szükséges lépést megtesznek a fertőzésveszély kockázatának csökkentése érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában