Év párja 2019

2020.02.29. 13:51

Átvették nyereményüket az Év Párja 2019 játék győztesei

Több mint száz pár nevezett szebbnél szebb fotóval a baon.hu január 23. és február 13. között meghirdetett Év Párja 2019 versenyére.

baon.hu

Moncsi és Robi, az első helyezett álompár

Fotó: baon.hu

A játékot végül Kovácsné Cserna Mónika és Kovács Róbert, egy kecskeméti pár nyerte, akik 1496 szavazatot gyűjtöttek romantikus esküvői fotójukkal. A fiatalok nagyon örültek a kétszemélyes, két éjszakás félpanziós utó-nászútnak a Bonvino Wine&Spa szállodába, ugyanis kislányuk születése óta most először jut igazán idejük arra, hogy kettesben, egymásra hangolódva pihenjenek kicsit.

Hogyan ismerkedtek meg?

Robi: – Személyi edzőként dolgoztam és egyszer csak felkeresett engem Moncsi, aki versenyezni szeretett volna…

Moncsi: – Robi lett az edzőm és nagyon jól megértettük egymást. Egyre többet beszélgettünk és éreztük, hogy már több van ebben, mint egy szimpla „munkakapcsolat”. Én egy hosszú kapcsolat végén voltam éppen, amikor az együtt töltött időnek köszönhetően rájöttünk, hogy mennyire jók lennénk együtt. Szinte az első pillanattól tudtuk, hogy ennek így kellett lennie, ezért pár hónap után össze is költöztünk.

Mit jelent Önöknek a házasság?

Robi: – Nekem a gyerekkorom szép emlékeit idézi fel, ami egyértelműen a családi egységhez kötődik.

Moncsi: – Szerencsére én is úgy nőttem fel, hogy csak jó példák voltak előttem. Az összetartozást, a szerelemet jelképezi számomra. Ebben teljesedik ki minden.

Hogyan kerültek az Év Párja 2019 versenybe?

Moncsi: – Egy ismerősöm kért meg, hogy a szomszéd megyében zajló versenyen szavazzak és akkor figyeltem fel erre a játékra. Amikor láttam, hogy Bács-Kiskun megyében is elindult, alaposabban megnéztem a kiírást és mivel nagyon szeretem a nyereményjátékokat, azonnal neveztem is magunkat. Nagyon örültünk, amikor a végén láttuk, hogy nekünk sikerült begyűjteni a legtöbb szavazatot. A kisbabánk születése óta nem igazán volt még lehetőségünk arra, hogy kettesben, egymásra hangolódva töltsünk el egy kis időt, úgyhogy alig várjuk ezt a két napos kikapcsolódást.

Moncsi és Robi, az első helyezett álompár
Fotó: baon.hu

Második helyezettünk Fekete-Rab Hajnalka és férje Krisztián lett Bugacról, akik 1350 vokssal nyerték meg a 20.000 Ft értékű vacsorautalványt.

Emlékeznek az első találkozásra?

Hajni: – Krisztián Bugacpusztaházáról én meg Alsómonostorról származom és 2012. június 23-án jöttünk össze, de akkor már jó ideje ismertük egymást. Mivel a legjobb barátnőm nagybátyja, így több családi rendezvényen összefutottunk. Volt például egy születésnap, ahol egymás mellé akartak ültetni bennünket és akkor derült ki, hogy mindketten bal kezesek vagyunk. Meg is jegyezték, hogy milyen szép pár lennénk. Rá három évre pedig így is lett. Közös szenvedélyünk a foci, edzéseken is sokat találkoztunk.

Miért indultak az Év Párja játékon?

Hajni: – Gyermekkori álmom volt egy szép esküvő, és amikor tavaly belefogtunk a szervezésbe egyből kiszúrtam ezt a versenyt. Nagyon megtetszett a dolog, ezért beneveztünk és nagy izgalommal kísértük végig a szavazást, ahol a barátok, a rokonok és az ismerősök is végig mellettünk álltak. Szurkoltunk, hogy az első háromban legyünk és szerencsére így is lett.

Hajni és Krisztián, az Év Párja 2019 játék második helyezettjei
Fotó: baon.hu

Az Év Párja 2019 játékunk harmadik helyezettjei Szigethy Sándor és kedvese, Szigethy-Baski Anett. A Kunszentmiklóson élő Anett és Sándor több mint három éve alkotnak egy párt, tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak. Mint Anett elmondta, hatalmas örömmel töltötte el őket, hogy a dobogó harmadik fokára kerültek.

– Végig szoros volt a szavazás, a második helyezett párral többször helyet cseréltünk, de végül ők futottak be a második helyre – elevenítette fel Anett. – Ennek ellenére nagyon örülünk a harmadik helynek, és úgy gondolom, hogy az első helyezett igazán megérdemli a győzelmet és a kétéjszakás utó-nászutat – tette hozzá.

A házaspár minden követ megmozgatott, hogy szavazásra buzdítsák ismerőseiket, barátaikat, rokonaikat, akik mindvégig aktívan támogatták a versenybeli részvételüket.

Kapcsolatuk kezdetéről Anett elmondta, hogy megismerkedésük hosszú folyamat volt.

– Sándort régóta ismertem, legalábbis látásból. Próbáltam az interneten megtalálni, de nem jártam sikerrel. Nagy örömömre egyszer aztán megkeresett az interneten, elhívott kávézni, amiből aztán fagylaltozás lett, később pedig vacsora. Azóta egy párt alkotunk – mondta Anett, aki hozzátette, hogy mindkettőjük részéről szerelem volt első látásra. Mint mondják, rengeteg dolog köti össze őket, sok azonos van bennük, közösek a céljaik és jövőbeli elképzeléseik, melyek között szerepel a gyermekvállalás is.

Anett és Sándor, az Év Párja 2019 játék harmadik helyezettjei

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában