BAJA

2020.01.24. 14:43

Diplomaátadó az Eötvös József Főiskolán

Minden végzős hallgató sikeres záróvizsgát tett a hónap közepén, összesen 20 hallgató fejezte be tanulmányait az intézményben.

baon.hu

A diplomaátadón 15 fő vette át a diplomáját dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektortól, aki gratulált a teljesítményükhöz

Forrás: EJF

Január 24-én rendezte meg az Eötvös József Főiskola diplomaátadó ünnepségét. Minden végzős hallgató sikeres záróvizsgát tett a hónap közepén, összesen 20 hallgató fejezte be tanulmányait az intézményben. A diplomaátadón 15 fő vette át a diplomáját dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektortól, aki gratulált a teljesítményükhöz, hiszen a legtöbben levelező tagozaton, munka és család mellett, nem kevés áldozatot vállalva tanultak az elmúlt években.

Vannak, akik nem először választották az Eötvös József Főiskolát, és a jövőben is arra törekszik az intézmény, hogy a gazdasági és oktatási szféra piaci igényeinek figyelembevételével kínáljon továbbképzéseket.

A diplomaátadón 15 fő vette át a diplomáját dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektortól, aki gratulált a teljesítményükhöz
Fotó: EJF

Tanító alapszakon, német nemzetiségi szakirányon 5 fő; tanító alapszakon, horvát nemzetiségi szakirányon 4 fő; óvodapedagógus alapszakon 5 fő; óvodapedagógus alapszakon, horvát nemzetiségi szakirányon 1 fő; kompetencia alapú angol nyelvi tanító szakirányú továbbképzési szakon 1 fő; csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakon 1 fő; míg gazdálkodási és menedzsment alapszakon 3 fő végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában