Kecskemét

2019.11.14. 10:31

Holtverseny alakult ki két csapat között a TávHősök Viadalán

Szoros versenyt hozott a Kecskeméten megrendezett TávHősök Viadala. A távhőszolgáltató szakma legjobbjainak országos versenyén kilenc csapat mérte össze elméleti és gyakorlati felkészültségét: az első-második helyen holtverseny alakult ki a Csőtörők, a Tatabányai T-Szol Zrt. csapata és a FŐTÁV Kócosai között, a harmadik helyezett Dehősöket, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. egységét pedig mindössze egyetlen pont választotta el tőlük.

Hraskó István

A távfűtésszerelők Kecskeméten mérték össze tudásukat

Forrás: Petőfi Népe

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által életre hívott Távhőszolgáltatási Szakmai Napok november 7-8-ai programsorozata konferenciával vette kezdetét. Az eseményen előadást tartott – többek között – dr. Grabner Péter, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energetikáért felelős elnökhelyettese, dr. Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára, valamint Szabó László, a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont vezetője.

A távfűtésszerelők Kecskeméten mérték össze tudásukat
Fotó: Petőfi Népe

A kecskeméti rendezvényt dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere és Orbán Tibor, a MaTáSzSz elnöke nyitotta meg.

A konferenciával egy időben – a Termostar Hőszolgáltató Kft.-vel együttműködésben – immár harmadik alkalommal rendezték meg a TávHősök Via­dalát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában