Kecskemét

2019.11.25. 08:38

Díjeső zúdult az M. Bodon Pál növendékeire

Az M. Bodon Pál Zeneiskola méltán büszke növendékeire, akikre novemberben igazi díjeső zúdult.

Sebestyén Hajnalka

Somogyi Levente tanáraival

Forrás: Petőfi Népe

Kalocsán rendezték meg a Bács-Kiskun Megyei Zongoristák XVII. Találkozóját. Kiemelt nívódíjat kaptak az I. korcsoportban: Faragó Gyöngy Virág, Szilágyi Rebeka, Tátrai Kornél. Különdíjban részesült az I. korcsoportban Szilágyi Rebeka. Kiemelt nívódíjban és különdíjban is részesült a III. korcsoportban Gerhát Balázs, Gerhát Domonkos, IV. korcsoportban Tekes János. Dicséretet kapott az I. korcsoportban Marsa Ádám. Felkészítő tanáraik: Bujdosóné Csáki Edit, Kozák Mária Magdolna, Módráné Lantos Éva.

A zongorasikerek után pár nappal Gerhát Balázs Abonyban, a VI. Országos Bihari János Hegedűversenyen, III. kategóriában kiemelt arany díjat kapott. Felkészítő tanára: Sajtiné Szemerédi Anna, zongorán kísérte: Gerhát László.

A Pomázon megrendezett VII. Országos Szaxofonversenyen, a III. korcsoportban Somogyi Levente nagyszerű játékával II. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Molnár Pál, zongorán kísérte: Kovács Levente.

Somogyi Levente tanáraival
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában