Kalocsa

2019.09.26. 07:36

Főleg vígjátékok és zenés darabok lesznek műsoron

Kihirdette a 2019/20-as évad első előadásait a városi színházat üzemeltető Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár. Az intézmény főleg szórakoztató-nevettető darabokkal készült az idényre, olyan ismert komikusokkal és színészekkel, mint Beleznay Endre, Gyebnár Csekka, Molnár Piroska, Jordán Tamás, Koltai Róbert vagy Egyházi Géza.

Gábor János

Dr. Vitéz Miklós és Vadnai László a Meseautó című filmklasszikus nyomán írt zenés vígjátékát a Körúti Színház hozza el Kalocsára, aztán Alekszej Nikolaevich Arbuzov romantikus vígjátéka, a Kései találkozása jön, a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café előadásában, majd a Hunyady–Márkus–Verebes szerzőtrió zenés vígjátéka, a Lovagias ügy, a Zenthe Ferenc Színház társulatával.

A városi színházban bérleten kívül egy nagyoperett lesz majd látható, ez a Lehár–­Bodanzky–Gábor-féle Luxemburg grófja lesz, a Pesti Művész Színház előadásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában