áramhálózat-bővítés

2019.08.31. 08:38

Időszakos áramszünet lesz Kecskeméten, Majsán és Félegyházán szeptemberben

NKM Nemzeti Közművek Zrt. több Bács-Kiskun megyei településen is időszakos áramszünettel járó munkálatokat végez szeptemberben.

baon.hu

Az NKM áramszolgáltatója szeptemberben hálózatbővítést végez több utcában Kecskeméten. Ezzel egyidőben a kisfeszültségű hálózaton karbantartási munkálatok zajlanak. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz szeptemberben Kecskeméten több utcában. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról itt tájékozódhatnak.

Ugyancsak hálózatbővítést végez az NKM áramszolgáltatója szeptemberben több utcában Kiskunmajsán. Ezzel egyidőben a kis-és középfeszültségű hálózaton karbantartási munkálatok zajlanak. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról itt tájékozódhatnak.

Az NKM áramszolgáltatója folytatja a villamoshálózat szabványosítását az informatikai hálózat építése érdekében Kiskunfélegyházán. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz szeptemberben Kiskunfélegyházán több utcában. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról itt tájékozódhatnak.

Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában