Milagro zenekar

2019.07.27. 13:14

Újra felcsendülnek Santana dalai a kecskeméti Romkertben

A Milagro zenekar kedden 20 órakor hetedik alkalommal ad koncertet a főtéri Romkertben. Kelet-­Közép-Európa egyetlen Santana tribute zenekara népszerű a kecskeméti közönség körében, minden évben ingyenes koncertet adnak.

Sebestyén Hajnalka

A Milagro minden évben remek hangulatot csinál a Romkertben

Forrás: Petőfi Népe

Ezúttal is minden korosztályt invitálnak a latin zene világát megidéző estjükre. Rossz idő esetén július 31-én, szerdán lépnek fel.

Csonka Zoltán, a Milagro Santana Tribute Band szólógitárosa elmondta: nagyon várják már a kecskeméti fellépést, ismét próbálják a latin zene vidámságát becsempészni a közönség hétköznapjaiba. A Romkert hangulatát nagyon szeretik, úgy vélik, Kecskeméten ennél jobb helyszínt nem is találhat­nának.

Az idei koncertnek két vendége lesz: Bebe, a Back II Black egykori énekese, valamint Besnyő Gabi, a Nova Prospect énekese.

A nyolctagú banda tagjai kecskemétiek és környékbeliek. 2009 óta jól összeszokott zenekarként az ország számos pontján fellépnek, elsősorban nyáron, a fesztiválszezonban. A következő hetekben koncertet adnak még többek között Csopakon és Budapesten.

Kecskeméten a koncertjüket mindig július 20. körüli időpontra tervezik be, Carlos Santana születésnapjára. Mivel azonban ez a dátum egybeesett a Kodály Művészeti Fesztivállal, így idén tíz nappal később tisztelegnek példaképük előtt.

A Milagro minden évben remek hangulatot csinál a Romkertben
Fotó: Petőfi Népe

Carlos Santana mexikói gitáros, ezért a Milagro zenekar jó kapcsolatot ápol a mexikói nagykövetséggel. Az együttes közreműködésének jóvoltából a koncert előtt, 17 órakor a megyei könyvtárban egy fotókiállítás tekinthető meg, melyet a mexikói nagykövetség hoz el Kecskemétre. A mexikói nagykövet – az elmúlt évhez hasonlóan – idén is részt vesz a koncerten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában