karbantartás

2019.06.29. 08:56

Áramszünetek lesznek júliusban Kecskeméten

Nem csak karbantartást, hanem gallyazást is végez az NKM áramszolgáltatója Kecskeméten júliusban, ezért időszakos áramszünetekre kell számítani.

baon.hu

Az NKM áramszolgáltatója júliusban karbantartást végez a középfeszültségű hálózaton a városban. Ezzel egyidőben a biztonságos és folyamatos áramszolgáltatás biztosítása érdekében gallyazás is lesz a városban. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz júliusban Kecskeméten több utcában. Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról a www.nkmaram.hu oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak az ügyfelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában