Kiskunhalas

2018.12.08. 12:12

Megajándékozták a halasi Konduktív Óvoda gondozottjait

A világhírű Pető-módszert alkalmazó halasi intézmény gondozottjait látogatták meg péntek délelőtt a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata kiskunhalasi csoportjának tagjai. Vittek ajándékot a gyerekeknek, valamint az intézet udvarán tervezett játszótér egyik eleméhez összegyűjtött támogatás összegét is.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A különböző fogyatékkal élő gyerekek speciális fejlesztését végzik a Pető-módszerrel a Kiskunhalasi Konduktív Óvoda és Kollégium gondozószakemberei. Az intézmény udvarán hamarosan egy játszótér épül, amelyek között az egyik elem, a lengőgerenda 260 ezer forintba kerül, ennek összegét adták össze a kiskunhalasi Hit Gyülekezetének tagjai és vitték el a gondozóközpont lakóinak. Kiss Mónika a gyülekezet képviselője adta át az intézmény vezetőjének az adományról szóló jelképes utalványt. Halla Zoltánné hangsúlyozta: a tervezett játszótér nagy örömet jelent a gyerekek számára, valamint komoly segítséget nyújt majd az intézményben dolgozó konduktorok fejlesztőmunkájában, akik a világhírű Pető-módszert alkalmazzák a fogyatékkal élő gyerekek fejlesztésében.

A Hit Gyülekezetének tagjai a Mikulás nap és a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából apró ajándékcsomaggal, benne az óvodásoknak színezővel, az iskolásoknak füzettel kedveskedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában