Kiskunmajsa

2018.12.08. 15:29

Jubilált a jótékonysági Adventi Udvar Kiskunmajsán

Tizedik alkalommal szervezte meg az Adventi Udvar elnevezésű jótékonysági rendezvényét a Kiskunmajsai Római Katolikus Egyházközség. A rendezvény folyamatosan várja az érdeklődőket.

Tapodi Kálmán

Fotó: Tapodi Kálmán

Szombaton délelőtt a Szent István Házban és a plébánia kertjében disznótoros reggelivel, forralt borral, teával, adventi punccsal, házi süteményekkel várták az érdeklődőket. A vásári forgatagban helyi kézművesek és termelők árulták portékáikat, és az elmaradhatatlan bolhapiacon is igazi kincsekre találhattak a vendégek.

Az adventi ünnepi programok december 1-jén az Ismerős Arcok zenekar koncertjével kezdődtek a városban, majd december 7-én Wolf Kati lépett fel a római katolikus templomban.

A Konecsni György Kulturális Központban szombaton (december 8-án) nyílik az Erdélyi falu – képek című fotótárlat. A kulturális központ színháztermébe is várják a közönséget, ahol szombaton (december 8.) 17 órakor kezdődik a Mayossa Hagyományőrző Egyesület táncgálája, amire immár 23. alkalommal kerül sor. A táncgálához kapcsolódóan, fotókiállítás is látható lesz a Mayossa tánccsoportjainak mindennapjairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában