Kecskemét

2018.10.10. 13:36

Elnyerte Kecskemét a Családbarát Önkormányzat Díjat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2018. augusztusában írta ki a NOE Családbarát Önkormányzat Díj 2018 című pályázatot, amelyre Kecskemét önkormányzata is benyújtotta pályázatát.

baon.hu

- Pályázatunk a családok helyben tartására és Kecskemétre csábítására irányuló intézkedésekre épült. Ilyen intézkedés volt egyebek között a bölcsődei férőhelyek bővítése, a verseny- és tömegsport infrastruktúra fejlesztésének támogatása, a közösségi terek működtetése, a kedvezményes telekvásárlási program bevezetése, továbbá a civil szervezetek családbarát programjainak támogatása – tájékoztatta a Baon.hu-t Takács Valentina, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának kommunikációs vezetője. Hozzátette: jelentős szempont volt, hogy a kecskeméti fesztiválokon nagyon sok családi rendezvény is előtérbe került, továbbá, hogy az önkormányzat stratégiai dokumentumaiban prioritásként jelent meg minden olyan intézkedéscsomag, amely a kecskeméti családokat segítheti.

A díjátadás 2018. október 19-én lesz a Parlament Vadász termében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában