Kecskemét

2018.10.11. 10:43

Csokitúrával zárja a szezont a kecskeméti kerékpáros klub

Egy laza 65 kilométeres túrával zárja az idei szezont a Magyar Kerékpáros Klub kecskeméti szervezete, október 14-én vasárnap Lajosmizsére tekerhetnek a résztvevők, ahol a hétvégén csokifesztivált rendeznek.

Hraskó István

Barna Imre, a kerékpáros klub kecskeméti területi szervezetének elnöke elmondta: idei utolsó túrájuk a télre hangolódva az átlagosnál rövidebb lesz, így viszont annál több lehetőség nyílik majd a beszélgetésre, az őszi táj megszemlélésére. Indulás vasárnap 9 órakor a főtérről, a nullkilométerkőtől (gyülekező 8.40-től), majd a Ballószög – Kerekegyháza – Kunbaracs – Ladánybene útvonalon a résztvevők Lajosmizsére tekernek, ahol ellátogatnak a hétvégén zajló csokoládéfesztiválra. Visszafelé Ménteleken keresztül vezet majd az út Kecskemétre, érkezés délután 5 óra körül várható.

A túra nyílt, ingyenes. Felszerelés kora őszi kerékpáros ruházat, érdemes esőkabátról is gondoskodni. Első-hátsó lámpa, láthatósági mellény és tartalék belső kötelező, fejvédő és meleg tea ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában