Valentin-nap

2018.02.13. 17:36

Virágért mentünk a piacra

Megnéztük Valentin-nap előtt egy nappal a kecskeméti piac virágkínálatát.

MLM

cof

A szerelmes üzenetek napján jól fogy a rózsa – főleg vörös színben –, ezért elsőként ezt a virágfajtát kerestük a virágárusoknál. Szép rózsát szálanként 590 forinttól 700 forintig találtunk. Mix kiszerelésben is választhattunk belőlük, ezeknek az ára már egy ezres volt.

A sokak által kedvelt flamingóért rendesen zsebbe kellett nyúlni: 2450 forintért árulták őket vörös színben. Ugyanennyibe kerültek a szebbnél szebb orchideák is.

Aki nem annyira kedveli a vágott virágokat, az speciálisan erre a napra kitalált, szíves dekorációval ellátott növénykéket is talált 790 forintért. Hunyort is lehetett kapni. Az ára 690 forint volt.

Valentin-napra készült kompozíciók!

Jó alternatíva lehet az alacsonyabb büdzsével rendelkező ajándékozóknak a jácint is, ami 290 forintba került; a begónia ára pedig 390 forint volt.

Kevés férfit láttunk virágot vásárolni kedd délelőtt

Aki szerdán egy egész csokor virágot szeretne ajándékozni kedvesének, annak a 10 szálas tulipáncsokrot ajánlották kedden 2200 forintos áron.

Szálanként 250 forint volt a tulipán ára

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában