Kecskemét

2018.01.21. 14:51

Szalézi-díjat kapott munkatársunk

Ünnepélyes keretek között vasárnap délelőtt adták át a Szalézi Szent Ferenc-díjakat a sajtó munkatársainak Kecskeméten a Barátok templomából nyíló Porta díszteremben. A díjat idén Páncsics Hajnalka, a Petőfi Népe lapszerkesztője, Bán János, a Médiacentrum főszerkesztője, valamint B. Radics Katalin, a Gong Rádió műsorvezetője kapta.

Sebestyén Hajnalka

A Kalocsa-Kecskemét katolikus egyházmegye által alapított díjjal Dr. Bábel Balázs érsek és Bárkányi Ernő érseki helynök, a kecskeméti Barátok templom igazgatója ezúttal is a tiszteletét és nagyrabecsülését szerette volna kifejezni a média munkatársai iránt.

Az ünnepségen Bábel Balázs érsek hangsúlyozta: a díjjal bátorítani és erősíteni szeretnék az újságírókat, hiszen óriási a felelősségük amikor a hit terjesztése érdekében munkálkodnak. Mák Kornél alpolgármester pedig pohárköszöntőjében kiemelte: Kecskemét büszke lehet arra, hogy ilyen nagyszerű újságírói vannak, akik hívő és igaz emberként végzik a munkájukat.

A díjazottak méltatásakor kolléganőnkről, Páncsics Hajnalkáról elhangzott: 20 éve van az újságírói pályán. Dolgozott a Petőfi Népe bajai és kalocsai tudósítójaként, a Baon.hu szerkesztőjeként. Jelenleg a Petőfi Népe lapszerkesztője. Azon munkatársak közé tartozik, akik nem egyszerűen pénzkereseti lehetőségként, hanem hivatásként tekintenek munkájukra. Empatikus embernek ismeri őt mindenki. Érzékenysége okán könnyen megtalálja a hangot kollégáival, de egyben viseli is a terhet, amit a többiek iránti figyelmessége ró rá. Rendíthetetlen optimizmusa átsegíti a nehézségeken, amik elé a szakma állítja nap mint nap. Pontosan és megbízhatóan végzi feladatát. Ennek révén halmozta föl azt a bizalmi tőkét, amit a kollégáival közösen végzett szerkesztőségi munkájában kamatoztatni tud.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában