Tragédia

2024.03.06. 08:02

Két kamion is elütötte a halálra gázolt gyalogost Kecskemét közelében – galériával, videóval

Az út közepén gyalogolt a férfi, akit kedd este Kecskemét közelében az 54-es főúton egy kamion elsodort, majd a másik irányból érkező kamion elé zuhant, ami halálra gázolta. A baleset miatt több órára teljes szélességében lezárta az 54-es főutat a rendőrség.

Pozsgai Ákos

A baleset az 54-es főút 8-as kilométerszelvényében, a matkói elágazásnál történt. Helyszíni információink szerint az áldozat a baleset előtti pillanatokban az úttest közepén gyalogolt, ahol előbb egy Jakabszállás felől érkező kamion sodorta el a bal elejével, majd az ütközés erejétől több métert repült és a szemközti sávban Kecskemét felől érkező másik kamion alá esett. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a férfi életét. A holttestet a helyszínre érkező kecskeméti hivatásos tűzoltók emelték ki a kamion alól, helyszínelés miatt órákra teljes szélességében lezárta a rendőrség az 54-es főút érintett szakaszát.

gyalogos gázolás, baleset, Kecsemét
Két kamion is elütötte a halálra gázolt gyalogost Kecskemét közelében
Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset pontos körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában