Baleset

2023.12.11. 21:21

Szabálytalan kanyarodásnak ütközés lett a vége Halason – galériával

A baleset hétfő kora este történt az 53-as főúton, a Park Áruház előtti lámpás kereszteződésben, információink szerint az egyik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget úgy kanyarodott a szembejövő autó elé. Mindkét jármű csúnyán összetört.

Pozsgai Ákos

Mindkét jármű csúnyán összetört a balesetben

Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint a kereszteződésben egyenesen tovább haladó autó elé kanyarodott a vétkes jármű vezetője, aki nem adott elsőbbséget. Az ütközés erejétől a vétlen sofőr a járművével megpördült, míg a vétkes sofőr az autójával az útszéli jelző lámpának csapódott. Az egyik autóban kinyílt a vezető ülés előtti légzsák, úgy tudjuk, hogy a nagyobb ijedtségen kívül senkinek nem esett baja a baleset során.

A két jármű azonban totálkárosra tört, a műszaki mentés miatt félpályás útzár volt, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

A helyszínre érkeztek a közútkezelő munkatársai is, akik a sérült közlekedési lámpa darabjait és az összetört járművek alkatrészeit szedték össze az útról. Információink szerint a vétkes sofőr elismerte a felelősségét, a helyszíni bírságot kapott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában