Katasztrófavédelem

2023.12.18. 10:15

Három családi házban is tűz keletkezett a hétvégén Bács-Kiskunban

Vasárnap a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Egy családi ház egyik szobájában ruhák égtek vasárnap kora reggel Garán, a Kossuth Lajos utcában. A nagybaracskai és a bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kézi szerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A mentők egy embert kórházba szállítottak – írja a katasztrófavédelem.

Műanyag szekrény égett egy családi ház teraszán vasárnap délután Szabadszálláson, a Bercsényi Miklós utcában. A helyszínen lévők a tüzet eloltották. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház kéményében a lerakódott égéstermék égett vasárnap délután Lakiteleken, az Árpádszállási úton. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, a kéményt hőkamerával átvizsgálták és értesítették a kéményseprőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában