Tűzeset

2023.11.26. 06:45

Teljes terjedelmében égett egy jánoshalmi lakóház – galériával, frissítve

A tűzoltók a Sas utcában oltották a lángokat.

Pozsgai Ákos

A kiskunhalasi hivatásos és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat

Fotó: Pozgsai Ákos

Frissítve (11:20):

A tűzesethez az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően kivonultak a jánoshalmi mentők is, akik helyszíni információink szerint egy a házban élő idős házaspár megvizsgáltak, és úgy tudjuk, hogy egyikük sem sérült meg a tűzben. A család egyik tagja hírportálunknak elmondta, hogy a tüzet hajnali fél ötkor észlelték, amikor elment az áram és recsegést, ropogást hallottak kintről. Szintén a családtól származó információ, hogy az idős házaspár elhelyezéséről a családtagok gondoskodnak.

Czeller Zoltán, Jánoshalma polgármestere hírporálunknak elmondta, hogy a károsult család egyelőre nem kért segítséget, az önkormányzat azonban, ha szükséges lesz, akkor a romok elszállításában segítséget tud nyújtani.

Frissítve (8:00):

Az egységek eloltották azt a tüzet, amely Jánoshalmán, a Sas utcában keletkezett, ahol teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg kétszáz négyzetméteres lakóház. A kiskunhalasi hivatásos és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók öt vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A munkát egy kiskunhalasi vízszállító is segítette. Az egységek kihoztak három gázpalackot az épületből. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Korábban írtuk:

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy megközelítőleg kétszáz négyzetméteres családi ház Jánoshalmán, a Sas utcában. A kiskunhalasi hivatásos és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók kihoztak három gázpalackot az épületből. Az egységek négy vízsugárral oltják a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában