Bűnügy

2023.10.16. 08:42

Hét tő marihuánát találtak a rendőrök egy kecskeméti férfi otthonában

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 5 kilónyi zöld növényi törmeléket és fél tucatnál is több marihuánatövet találtak egy házban.

Baon.hu

Az udvaron hét tő marihuánát találtak a rendőrök

Forrás: police.hu

Egy kecskeméti rendőr adatgyűjtésen járt egy helyi ingatlanban, amikor furcsa, jellegzetes szagra lett figyelmes. Gyanúját – mely szerint a házban marihuánatermesztés folyhat – megosztotta parancsnokával, aki bízott munkatársában, ezért az épületben szemlét tartottak. Kiderült, a rutinos zsaru nem tévedett: a rendőrök az udvaron hét tő marihuánát találtak a gondozáshoz szükséges eszközökkel, valamint befőttesüvegekben és vödörben további 5 kilogramm zöld növényi törmeléket – írja a police.hu.

A kábítószer termesztésével egy 43 éves férfit gyanúsítanak, őt őrizetbe is vettek. Az egyébként büntetett előéletű K. István nem ismeretlen a rendőrök előtt: néhány hónapja egy közúti igazoltatás során elővett a zsebéből egy maréknyi zöld anyagot, amelyet a szájába tömött azért, hogy az ellene szóló tárgyi bizonyítékot megsemmisítse. Akkor járművezetés bódult állapotban vétsége miatt indult ellene eljárás.

A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását, amelyet a járásbíróság – a kecskeméti ügyészség indítványára – elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában