Katasztrófavédelem

2023.09.08. 08:07

Árokba hajtott autóhoz riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Összeütközött egy kistehergépkocsi és egy személyautó csütörtökön délben az 5218-as úton Kerekegyháza határában. A személygépkocsi az árokba hajtott. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert szállítottak kórházba – írja a katasztrófavédelem.

Munkavégzés közben elvágtak egy gázcsövet, melynek következtében szivárgott a gáz csütörtökön délután Tiszabögön, a Rév utca és a Kurázs utca kereszteződésénél. A tiszakécskei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel közösen elszorították a csövet, ezzel megszüntették a gázszivárgást. Személyi sérülés nem történt. 

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában