Baleset

2023.06.17. 16:09

Szemétszállító autónak ütközött egy motoros a kecskeméti repülőtérnél – galériával frissítve

Egy motoros csapódott szemétszállítónak Kecskeméten a 44-es főúton, a repülőtér mellett szombat délután.

Baon.hu

A motoros súlyosan megsérült

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (16.45):

Információink szerint,  szeméttelep felől haladt a kukásautó, amikor a 44-es főút kereszteződéséhez érve, vezetője balra nézett, de onnan csak egy személyautót látott, ami messze volt. Elindult és a balról érkező – az autókat épp előző – motoros pedig nekicsapódott. Ettől a motoros az úttestre zuhant, információnk szerint, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kukásautó oldalába csapódott bele a nagy sebességgel érkező motor, aminek féknyoma 32 méter hosszú volt, a szemétszállító jármű vezetője nem sérült meg. A helyszínelés miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel mindkét irányban.

Korábban írtuk:

Dabis Krisztina őrmester, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a 44-es főúton, Kecskeméten egy motoros oldalról nekiütközött egy szemétszállító autónak szombaton körülbelül 14.49-kor. A balesetben a motoros súlyosan megsérült. 

A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában