Kecskemét

2023.05.04. 14:26

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a rendőrség és a színház

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház együttműködési megállapodást írt alá.

Baon.hu

Fotó: police.hu

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság elkötelezett amellett, hogy a különböző társadalmi szervezetekkel, intézményekkel – többek között a bűn- és baleset-megelőzési programok népszerűsítése, közös lebonyolítása érdekében – partnerségen alapuló együttműködést alakítson ki – írja a police.hu.

A főkapitányság legújabb partnere a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Abban bíznak, hogy a színház országosan ismert színművészei segítségükre lesznek a bűn-, és baleset-megelőzési tartalmú bemutatók színpadi megjelenítésében, valamint számíthatnak egymásra a közös karitatív vagy prevenciós programok megszervezésekor. Illetve várják a színház felkérését rendőrségi témákat érintő, a színházban megrendezett fórumokra, közös rendezvényeikkel pedig élményeket és fontos tapasztalatokat szeretnének átadni.

Az együttműködési megállapodást dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Cseke Péter színházigazgató, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész írták alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában