Huszonnégy óra

2022.10.11. 08:32

Jogsi nélkül vezető sofőrt is őrizetbe vettek a rendőrök Bács-Kiskunban

Hétfőn a nyomozók és járőrök 5 személyt fogtak el, és további 2 előállításáról intézkedtek.

baon.hu

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 4 óra 40 perckor egy 37 éves helybéli férfit vettek őrizetbe, mivel a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki vele szemben rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt – közölte  a rendőrség.

A kiskőrösi rendőrök 8 óra 10 perckor egy 54 éves helybéli férfit állítottak meg Kiskőrös belterületén, miközben személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

A Soltvadkerti Rendőrőrs egyenruhásai 22 óra 10 perckor egy 41 éves kecskeméti lakossal szemben intézkedtek Tázláron. Vele szemben a Bajai Járásbíróság 30 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

Az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint tíz anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában