Intézkedések

2022.04.25. 09:51

Elfogatóparancs volt ellenük, őrizetbe vették őket a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Megyénkben az elmúlt 24 órában a nyomozók és a járőrök 4 személyt fogtak el, és további 8 előállításról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

baon.hu

Fotó: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai vasárnap 3 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves román férfit, aki a megyeszékhelyen úgy közlekedett személyautóval, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett – közölte a rendőrség.

Majd 18 óra 45 perckor őrizetbe vettek egy 31 éves helybélit, akivel szemben a Bajai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, mivel a pénzbírságát nem fizette ki.

A kalocsai rendőrök 23 óra 39 perckor őrizetbe vettek egy 24 éves sükösdi lakost, aki ellen a Bajai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Négy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában