Frissítve/Galériával

2022.02.04. 17:57

Hármas karambol Lajosmizsénél: egy ember életét vesztette, többen megsérültek

Péntek késő délután történt a baleset.

Az 5-ös főúton történ a baleset Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (18:27):

Az 5-ös főúton történt balesetben egy ember elhunyt, többen pedig megsérültek — tájékoztatta hírpotálunkat Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője.

Korábban írtuk: 

Az elsődleges információk szerint három autó érintett a Felsőlajos és Lajosmizse közötti balesetben - tudtuk meg Kovács Andreától, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. A balesethez a lajosmizsei önkéntes tűzoltókat és a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották. A gépjárművekben négy ember utazott. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat és egy beszorult embert kiemeltek az egyik járműből, majd átadtak a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Bács-Kiskun megyében pénteken ez már a második halálos közlekedési baleset volt. Reggel Kéleshalom és Jánoshalma között árokba borult egy autó, a járműben utazó 14 éves lányt a mentők hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenti az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában