lebuktak

2021.11.19. 15:43

Tetten érte a szemetelőket a Kecskeméti Városrendészet

Kecskemét-Kisfáiban a helyi polgárőrség egyik tagja telefonon értesítette a Városrendészet közterület-felügyelőit, hogy ismeretlenek nagy mennyiségű illegális hulladékot – jórészt építési törmeléket – pakolnak le egy utánfutóról.

Hraskó István

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

A városrendészek azonnal a megadott helyszínre siettek, sikerült tetten érniük az elkövetőket, akiket a helyszínen igazoltattak. Az intézkedést követően visszapakolták a szemetet az utánfutóra, majd a hulladékudvarba szállították. Bár később bemutatták a hulladékudvar mérlegjegyét, azonban az illegálisan elhelyezett hulladék közterületről történő elszállítása nem mentesíti őket az általuk elkövetett jogsértés következményeitől – közölte a Városrendészet.

Hozzátették: vezetőjük, dr. Német Zsoltis arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladék megszüntetése, felszámolása közös érdek. Ha valaki illegális hulladéklerakást észlel, vagy ha szemetelőt ér tetten, aki járműről pakolta le a hulladékot, akkor írja fel a rendszámot, valamint lehetőség szerint fényképezze a szemetelőt vagy a járművet, és hívja a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában