képekkel

2021.11.04. 20:31

Kerékpárost gázolt egy autó Kiskunhalas és Kunfehértó között

Helyszíni információink szerint nem volt kivilágítva a biciklis, aki az úttest közepén a felezővonal mellett tekert, amikor a mögötte érkező autó elütötte.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset csütörtök este, az 5412-es számú úton történt Kiskunhalastól nem messze a füzespusztai szakaszon. Helyszíni információink szerint az úttest közepén Kunfehértó irányába haladó kerékpárost a gázoló autó vezetője azért észlelte későn, mert nem volt kivilágítva és szemből is jött egy másik jármű, aminek a lámpája elvakította.

Úgy tudjuk, hogy a szemből érkező autó miatt balról előzni sem tudta, ezért jobbról próbálta kikerülni, de a kerékpáros az autó elé kanyarodott, ami elgázolta őt. Meg nem erősített információink szerint a biciklin ülő idős férfinek nem esett baja, de mivel erősen ittas volt, a mentők beszállították a halasi kórházba. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában