frissítve / galériával

2021.08.16. 13:58

Egy kamion és két autó ütközött az 52-es főúton, többen megsérültek

Az érintett útszakaszon, Kerekegyházánál, félpályán halad a forgalom.

baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (14:57):

Egy fűnyíró munkagép miatt feltorlódott kocsisorba ütközött két autónak egy kamion az 52-es főúton, Kecskemét térségében, a kerekegyházi leágazás közelében.

Solt felől haladt a személyautó, amikor fűkaszálás miatt megállt a sor. A mögötte lévő kisbusz is megállt, de az utánuk érkező kamionos ezt későn vette észre és beléjük hajtott. Információnk szerint a tűzoltók a mentők segítségével kézi erővel egy embert szabadítottak ki a kisbuszból, őt és egy másik személyt kellett kórházba szállítani.

A baleset miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Egy szemtanú hölgy elmondása szerint ő rohant oda a kisbuszhoz, és próbálta ellátni a sérülteket és értesítették a mentőket is.

A helyszínelés és a műszaki mentés délután 16:50-kor befejeződött, ezért a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy pótkocsis teherautó és két személyautó hétfőn kora délután az 52-es főútnál, Kerekegyháza térségében – közölte a rendőrség.

Dabis Krisztinától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a baleset következtében több ember megsérült, sérülésük súlyosságáról egyelőre nincs pontos információ.

A balesethez a kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket.

A helyszínelés idején a forgalom – rendőri irányítás mellett – félpályán halad. A rendőrök arra kérik az érintett útszakaszon haladókat, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában